Woensdagavond ging HYC op bezoek bij de Turnhoutse White Caps voor de North Sea Cup. De 3 punten werden mee naar Herentals gebracht. Barry Horman was in z'n sas met 3 goals en 2 assist.

HYC kende weinig problemen met het spel van de White Caps. De eerste periode werd afgesloten met een 0-2 voorsprong, goals van Lorenz Sneyers en Joep Vercammen.

In de tweede periode probeerde Turnhout terug te komen, maar 2 goals van Barry Horman zorgden voor een kloof van 3 doelpunten.

Mitch Morgan zorgde in de derde periode voor een voorsprong van 4 doelpunten, maar toen kwam de Turnhoutse scoringsmachine op gang, ze scoorden 3 maal op 8'. Vincent Morgan scoorde met nog anderhalve minuut te spelen een belangrijk doelpunt voor HYC, zodat de kloof terug 2 goals werd. White Caps speelde alles of niets en haalde z'n goalie van het ijs. Uitblinker Barry Horman benutte de empty net en legde met nog 10" te spelen de eindstand vast: 4-7.

Periodestanden: 0-2, 1-2, 3-3

Dit weekend staat er voor HYC geen wedstrijd gepland owv Kerstmis. Vrijdag 30 december ontvangt HYC thuis Ruijters Eaters uit Geleen, wedstrijd begint om 21u15.

Finale Beker van België
op zondag 5 februari speelt HYC de finale van de Beker van België, tegenstander in deze wedstrijd is net zoals vorige editie White Caps Turnhout. De finale vindt plaats in Deurne, aanvang 15u. Meer info op www.kbijf.be/

Meer info over HYC vind je op www.hyc.be